Arxiu del blog

diumenge, 21 de maig del 2006

Onada de delinqüència

Ja fa uns quants dies que en alguns pobles del Baix Camp patim "l'art" del robatori, i a causa d'això, alguns convilatants d'Alforja vàren pendre la decisió de contractar seguretat privada per protegir-nos d'aquests fets.
Fins aquí la cosa era suportable. Però el que ha passat a Les Borges Del Camp és per a reflexionar-hi. Per qui no ho sàpiga, durant la matinada de divendres a dissabte van entrar en un xalet de la vila i al matrimoni que hi viu els van fer passar una mala estona, ja que van amordaçar a la dona al llit i a l'home li van clavar una pallissa (sembla ser que el pobre home va perdre un troç d'orella durant els cops dels agressors).

Això ja és massa. O ens premem la justícia per la nostra mà o acabarem pagant-ne les conseqüències!! Per molta seguretat privada que hi hagi, no estarem del tot segurs, ja que no podran anar armats, ni detenir. La seva única utilitat serà la de dissuadir les persones que vulguin entrar a robar en alguna propietat privada.

Fins i tot la Guàrdia Civil diu que si us entren a casa, deixeu que us robin tot el què vulguin, ja que si pateixen algun dany, serem nosaltres els que serem els dolents davant els jutjats. Si han de patir algun dany, que no ho pugui saber mai ningú, només vosaltres (ja m'enteneu...).